Dr. Bán Gergely, LL.M.

Dr. Bán Gergely, LL.M.

ügyvéd, névadó partner

linkedin

e-mail cím megjelenítése

+36 30 970 1501

+36 1 501 5360


Gyakorlat

Széleskörű, másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik a polgári és kereskedelmi jog, a társaságok összefonódása és felvásárlása, a bank- és biztosítási jog, a versenyjog, a nemzetközi fuvarozási és szállítmányozási jog, a munkajog, az IT és telekommunikációs jog, az ingatlanjog, valamint az általános üzleti jog terén. Kiterjedt peres tapasztalattal rendelkezik.

Az act Bán & Partners alapítását megelőzően jelentős nemzetközi ügyvédi irodákkal dolgozott. Pályafutását a Martonyi és Kajtár Baker & McKenzie irodánál kezdte, később 7 éven át a Bán, S. Szabó & Partners (együttműködésben a Gleiss Lutz-al, korábban a Shearman & Sterling-el), majd a Kővári Tercsák Salans (jelenleg Dentons) ügyvédi irodákkal dolgozott.

Diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerezte 2001-ben. Bankszakjogász, illetve Európai Uniós szakjogász diplomákkal rendelkezik. Praxisa kiterjed jelentős multinacionális ügyfelek részére nyújtott jogi tanácsadásra. Angol és német szakmai nyelvtudással rendelkezik.

 

Csapatunk

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden A épület 5. emelet