Változások irodánk életében

2024. február 1-jén az act Bán és Karika Ügyvédi Társulásból távozik Dr. Karika Márton kollégánk. Mártonnak ezúton is köszönjük a bő évtizedes közös munkát és sok sikert kívánunk neki a jövőre nézve!

Ez a személyi változás természetesen jelentős mérföldkő irodánk életében, azonban az Ügyfeleink által megszokott és elismert magas színvonalú jogi munkavégzés biztosan nem változik. Ugyanaz a csapat folytatja a szakmai munkát, illetve irodánk továbbra is az act legal és a LAWorld hálózat kizárólagos magyarországi tagja marad. Arra törekszünk, hogy megbízóink a személyi változásból a lehető legkevesebbet érzékeljék – a névváltozást és a brand közelgő frissítését leszámítva.

A napi munkavégzést és a fennálló megbízási jogviszonyokat illetően nem lesz változás. Ügyfeleink a megbízási szerződéseket eddig is a Dr. Bán Gergely Ügyvédi Irodával kötötték, a számlázást és az egyéb adminisztratív teendők ellátását továbbra is kollégáink intézik. Az ügyvédi iroda székhelye és személyzete sem változik, a közel 15 fős csapat változatlan összetételben továbbra is Budapesten az Alíz utcában, az Office Garden irodaházban áll az Önök rendelkezésére Dr. Bán Gergely managing partner és Dr. Weidinger Péter partner vezetésével.

2024 első negyedévében több rendezvényt is szervezünk, amelyekre nagy szeretettel várjuk Önöket és ahol lesz majd módunk személyesen is beszélgetni. A rendezvényekről hamarosan hírlevélben és a social média felületeken bővebben is tájékoztatjuk Önöket.

Mi az új évben és a változó irodai struktúrában a lehetőségeket és a fejlődési potenciált látjuk. Bízunk abban, hogy 2024 is egy izgalmas és közös üzleti sikerekben gazdag év lesz Ügyfeleinkkel és Partnereinkkel.

 

Üdvözlettel:

Dr. Bán Gergely, LL.M.        Dr. Weidinger Péter, LL.M.

Irodavezető Partner           Partner

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden A épület 5. emelet