KiK VAGYUNK?

Az act legal európai hálózatával szorosan együttműködve a budapesti act Bán & Partners széleskörű szakmai háttérrel és személyre szabott, magas szintű jogi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére belföldi és nemzetközi gazdasági ügyletekben.
Több mint egy évtizede alakult irodánk, hogy egyesítve bocsáthassuk ügyfeleink rendelkezésére szaktudásunkat. Szolgáltatásaink színvonalának záloga az a sokéves szakmai tapasztalat, amelyet neves magyar és nemzetközi ügyvédi irodákban szereztünk.


ÉRTÉKEINK

  1. Személyre szabott szakértelem: A jog nem öncél, hanem a siker kulcstényezője számunkra! 
  2. Átlátható költségtervezés: Minden projektünk kapcsán jól átgondolt és átlátható költségtervezettel dolgozunk.
  3. Szakmai diverzitás: A legmagasabb szintű szaktudást nem kell hirdetnünk; számunkra ez adott. Csapatunk rendkívül szerteágazó kereskedelmi jogászokból áll, akik minden releváns jogi területen jártasak.

nemzetközi jelenlétünk

11 iroda Közép- és Kelet Európában
350+ ügyvéd


Az act Bán & Partners tagja az act legal európai ügyvédi hálózatnak, amely 11 vezető európai ügyvédi iroda új és innovatív összefogása alapján született. Több mint 350 jogász, adótanácsadó és üzleti szakember segítségével az act legal hatékony és minőségi, egyablakos jogi szolgáltatást tud nyújtani Európa számos országában.

Az act legal a gazdasági élet számára a tanácsadás kiemelt kombinációját ajánlja: a vezető partnerek által felügyelt helyi ügyvédi irodák szolgáltatását a jelentős nemzetközi tapasztalaton nyugvó és magas szintű tanácsadást, méltányos feltételek mellett.

www.actlegal.com

 

Irodánk tagja a LAWorld nemzetközi hálózatnak is, amely 57 független ügyvédi irodát fog össze, lefedve a világ legjelentősebb kereskedelmi központjait, több mint 1350 jogásszal 100 városban.

 

www.laworld.com

 

Bemutatkozó brosúránk


pdf
magyar nyelven
pdfangol nyelven

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden A épület 5. emelet