Társasági jog és M&A

Társasági jog és M&A

Ügyfeleink legkülönfélébb – a mindennapi élethez hozzátartozó polgári jogi szerződésektől egészen az összetett nemzetközi M&A tranzakciókig terjedő – jogügyleteinek lebonyolításánál a legnagyobb gondossággal működünk közre. Ehhez kapcsolódóan nagy tapasztalattal rendelkezünk a jogi átvilágítások (due diligence) terén is.

Ügyfeleink vállalkozását annak valamennyi létszakában – az alapítástól a legkülönfélébb társasági jogi változásokon át az esetleges megszűnésig – maximális odafigyeléssel kísérjük végig. Megbízóink részére általános szerződési feltételeket dolgozunk ki és meglévő társasági dokumentumait szükség esetén összhangba hozzuk a magyar joggal.

Munkatársaink gyakran nyújtanak jogi tanácsadási és képviseleti szolgáltatásokat ügyfeleink részére társaságok felvásárlásával és átalakulásával (ideértve a társaságok egyesülését és szétválását) kapcsolatos tranzakciókban. Számos tranzakciós struktúrában működött közre ügyvédi irodánk, többek közt cégakvizíció, cégleválasztás, vegyesvállalat (joint venture) alapítása, befolyásolt kivásárlás, spin-off ügyletek keretében. Akár vevői, akár eladói oldalt képviselve, az adott ügy különböző stádiumaiban is rendelkezésre állunk, a megkereséstől kezdve a tárgyalásokon át az átvilágítások és adatszobák szervezéséig. A zárás utáni (post closing) ügyleteket és adminisztratív teendőket is nyugodtan ránk bízhatja.

 

 

Szakterületeink

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden A épület 5. emelet